Allmänt

Leksand Superstars är en ideell förening som äger varumärket och säljer den aktuella halsduken på webplatsen halsduk.nu.

Vi levererar endast inom Sverige.

Organisationsnummer: 883202-2266

I priserna ingår svensk moms med 25%.

Är du under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd för få att beställa hos oss.

Ett köp via postorder, telefon, TV-shop eller internet går under distansavtalslagen.

Alla varor förblir Leksand Superstars egendom till dess full betalning kommit oss tillhanda.

Leksand Superstars förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks och alla bedrägerier polisanmäls.

Köp/betalning sker enbart genom förskottsbetalning via Swish. (ladda ner Swish till din mobila enhet och följ instruktionerna i kassan på webplatsen)

Betalningar och leveranser

Vi skickar alla våra paket med Schenker eller med Posten. Sker leverans genom Schenker får du en avi eller ett sms som du löser ut ditt paket med på det utlämningsställe som anges. Mer information om utlämningsställe och regler kring försändelsen ges i meddelandet.
Sker leverans via posten kommer din försändelse direkt hem till din brevlåda.

Du har alltid rätt att häva köpet om varan är slut, och återfå betalningen samt avgifter inom 30 dagar.

Ej uthämtad vara

För alla paket som inte hämtas ut kommer Leksand Superstars att debitera en avgift motsvarande de kostnader Leksand Superstars åläggs av aktuella speditör. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering, sammanlagt. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter. Att returnera paketet är billigare än att inte hämta ut det.

Leveranstider

Utlämning kommer att ske i samband med hemmamatcher i arenan, ej uthämtade skickas senast 30/4

Transportskador

Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på plats när du hämtar ut det till berörd distributör, absolut senast sju dagar efter uthämtningstillfället. Ring sedan till Leksand Superstars och anmäl detta.

Orderbekräftelse

Leksand Superstars skickar en orderbekräftelse till mailen du angivit i dina registrerade uppgifter vid köpet.

Tänk på att

kolla ditt spamfilter till din e-postbox så att vårt mail inte fastnar i det och därmed inte når fram till dig.

Det är ditt ansvar som kund att kontakta Leksand Superstars om ni inte får något besked via post, e-post eller sms när de beställda varorna är skickade.

Betalsätt och avgifter

Vi använder endast Swish som betallösning vid köp på halsduk.nu.

Fraktkostnaden är ett fast pris per köpt vara och är inpaketerad i priset för köpt supporterpaket.

Ånger- och reklamationsrätt

Ingen affär är avslutad förrän du fått och godkänt dina vara. Därför har du två veckors ångerfrist på ditt köp. Det betyder att du har 14 dagar på dig att efter du mottagit varan för att få pengarna tillbaka. De två veckorna gäller från den dag du hämtat ut din vara. Vårt mål är att du ska vara helt nöjd, annars får du pengarna tillbaka. Du kan endast få tillbaka pengarna för halsduken, ej för matchbiljett och frakt.

14 dagars ångerfrist

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Du har rätt som kund att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan är  i fullgott skick. Som kund är du skyldig att kontrollera din leverans. Varan måste skickas tillbaka i väsentligen oförändrat skick.

Vid eventuellt byte eller retur av varan betalar du själv returfraktkostnaden. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den är skadad, betalar vi tillbaka det belopp du betalat för varan inom 30 dagar, vilket är maxtiden enligt lag.  Reklamation av vara skall först anmälas genom mail till leksand@superstars.nu så snart du upptäckt skadan, alternativt via telefon på 0247-644 80. Foton på varan som beskriver problemet snabbar på processen.
Reklamerad vara sänds till:
Returadress och postadress:
Leksand Superstars
Sparbanksgatan 2
793 31 Leksand
Mailadress: leksand@superstars.nu

Telefonnummer: 0247-644 80

Leksand Superstars står för transportrisken för dina beställningar ut till dig. Och du som kund är ansvarig för försändelser tillbaka till oss.

Alla varor som skickas tillbaka skall vara förpackade i påse eller kartong, varor som ej är förpackade enligt våra krav ersätts ej.

Vi tar ej emot försändelser som skickas med Bussgods eller liknande leveransbolag som kräver att varorna skall hämtas ut på någon typ av utlämningsställe.

Vid retur eller reklamation går vi efter Konsumentverkets regler för e-handel (se konsumentköplagen).

Sortimentförändringar

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor i sortimentet.

Leksand Superstars reserverar sig för eventuella tryckfel i texter på denna webbsida. Vi ger heller ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Leksand Superstars förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel.

Force Majeure

Vid händelse av krig, krigsliknande händelse, inbördeskrig, revolution, uppror, myndighetsåtgärd, strejk, lockout, blockad, naturkatastrof eller liknande händelse, kommer Leksand Superstars att kunna tillämpa sig av force majeure. Detta betyder att detta avtal inte behöver uppfyllas fullt ut. Om detta inträffar kommer vi att försöka underrätta kunden om detta. Vid eventuell tvist följer vi naturligtvis Allmänna Reklamationsnämndens beslut.